Ishavsbyen Helse

Individuell veiledning

Du ville ikke tro hvor mye sykdom som lar seg kurere av endringer i kost og livsstil! Har du vondt’er? Er du slapp og i dårlig form? Har du mageplager? Søvnproblemer? – Uansett hva det er, så vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg. Vi tar oss god tid til samtale, til å kartlegge sykehistorie – og til å diskutere hva slags tiltak som kan/ bør være aktuelle for akkurat deg, og hvorfor. Hva er ditt behov – ditt ønske, og ditt mål?


Enkelttimer: rådgivning, veileding, oppfølging.

Pris: 345,- 


Gratis kartleggingsmøte: dersom du ønsker å drøfte/ finne ut om hva-hvordan vi kan hjelpe deg, så er du velkommen til en gratis konsultasjon. Kan også tas på telefon.


Vi kan tilby forskjellig varighet på oppfølging:

1 mnd oppfølging: 4 uker – 4 møter. Vi identifiserer de områdene som vi anser som viktigst for å komme i gang med for å starte en endringsprosess, eller ta tak i konkrete problemstillinger. Tiltaksplan utarbeides, og vi er tilgjengelig for deg på telefon, mail etc. i perioden når du har behov for det.

Pris: 1490,-


3-mnd oppfølging: de fleste  livsstilsykdommer og kroniske plager tar tid å bli bedre av. Du som ønsker hjelp med å komme i gang – og veiledning i starten, undervisning og en større forståelse av hva som skjer i kroppen din (og hvorfor) – men som er fast bestemt og sikker på å klare å følge opplegget over tid, kan nyttiggjøre deg en 3-mnd oppfølging. Underveis så utarbeider vi en tiltaksplan for deg som vi følger nøye opp, og justerer underveis dersom det er behov for det. Inkluderer 6 konsultasjoner/ kontroller (eller flere ved behov),  samt at vi er tilgjengelige for deg på telefon, mail etc. i perioden når du måtte ønske.

Pris: 2100,- 


6-mnd oppfølging: har du slitt med en eller flere kroniske lidelser over lang tid? Har du nettopp fått en alvorlig og kanskje livstruende sykdom? Mange pasienter trenger oppfølging over lang tid – og helst flere år, faktisk. Men et halvt år er en bra start, for det er tid nok til å se at «ting» beveger seg i riktig retning. Underveis så utarbeider vi en tiltaksplan for deg som vi følger nøye opp, og justerer underveis når det er behov for det. Denne oppfølgingen inkluderer 12 konsultasjoner/ kontroller (eller flere ved behov), samt at vi er tilgjengelige for deg på telefon, mail etc. i perioden ved behov.

Pris: 4200,- 


Ps. Hårmineralanalyser eller matintoleransetesting: hos noen som følges opp over tid kan det være ønskelig å gjøre testing, for å tilpasse opplegget ytterligere. I så fall betales det ekstra kun for selve analysen.

Betalingspolicy: vi er ikke fornøyd før du er fornøyd. Enkelt og greit! Derfor betales ikke langtidsoppfølging i forkant. De betales underveis/ etterkant – når du opplever framgang og resultater.

Ps. Hårmineralanalyser og matintoleransetester må betales når prøven tas/ rekvireres og sendes inn.

Som kunde hos oss, så kan du når du måtte ønske gjenoppta kontakten – dersom du føler behov for mer oppfølging.

Hvor? For tiden har jeg ikke kontor, og møter kundene hjemme hos seg selv.

Lurer du på om dette er noe for deg? Ønsker du å stille avklarende spørsmål på telefon før du bestiller time hos oss? Ring 412 76985 eller send mail til: post@ishavsbyenhelse.no så tar vi kontakt med deg.