Ishavsbyen Helse

Individuell veiledning

Du ville ikke tro hvor mye sykdom som lar seg kurere av endringer i kost og livsstil! Har du vondt’er? Er du slapp og i dårlig form? Har du mageplager? Søvnproblemer? – Uansett hva det er, så vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg. Vi tar oss god tid til samtale, til å kartlegge sykehistorie – og til å diskutere hva slags tiltak som kan/ bør være aktuelle for akkurat deg, og hvorfor. Hva er ditt behov – ditt ønske, og ditt mål?


Enkelttimer: rådgivning, veileding, oppfølging.

Pris: 345,- 


Gratis kartleggingsmøte: dersom du ønsker å drøfte/ finne ut om hva-hvordan vi kan hjelpe deg, så er du velkommen til en gratis konsultasjon. Kan også tas på telefon.


Vi kan tilby forskjellig varighet på oppfølging:

1 mnd oppfølging: 4 uker – 4 møter. Vi identifiserer de områdene som vi anser som viktigst for å komme i gang med for å starte en endringsprosess, eller ta tak i konkrete problemstillinger. Tiltaksplan utarbeides, og vi er tilgjengelig for deg på telefon, mail etc. i perioden når du har behov for det.

Pris: 1490,-


3-mnd oppfølging: de fleste  livsstilsykdommer og kroniske plager tar tid å bli bedre av. Du som ønsker hjelp med å komme i gang – og veiledning i starten, undervisning og en større forståelse av hva som skjer i kroppen din (og hvorfor) – men som er fast bestemt og sikker på å klare å følge opplegget over tid, kan nyttiggjøre deg en 3-mnd oppfølging. Underveis så utarbeider vi en tiltaksplan for deg som vi følger nøye opp, og justerer underveis dersom det er behov for det. Inkluderer 6 konsultasjoner/ kontroller (eller flere ved behov),  samt at vi er tilgjengelige for deg på telefon, mail etc. i perioden når du måtte ønske.

Pris: 2100,- 


6-mnd oppfølging: har du slitt med en eller flere kroniske lidelser over lang tid? Har du nettopp fått en alvorlig og kanskje livstruende sykdom? Mange pasienter trenger oppfølging over lang tid – og helst flere år, faktisk. Men et halvt år er en bra start, for det er tid nok til å se at «ting» beveger seg i riktig retning. Underveis så utarbeider vi en tiltaksplan for deg som vi følger nøye opp, og justerer underveis når det er behov for det. Denne oppfølgingen inkluderer 12 konsultasjoner/ kontroller (eller flere ved behov), samt at vi er tilgjengelige for deg på telefon, mail etc. i perioden ved behov.

Pris: 4200,- 


Ps. Hårmineralanalyser eller matintoleransetesting: hos noen som følges opp over tid kan det være ønskelig å gjøre testing, for å tilpasse opplegget ytterligere. I så fall betales det ekstra kun for selve analysen.

Betalingspolicy: vi er ikke fornøyd før du er fornøyd. Enkelt og greit! Derfor betales ikke langtidsoppfølging i forkant. De betales underveis/ etterkant – når du opplever framgang og resultater.

Ps. Hårmineralanalyser og matintoleransetester må betales når prøven tas/ rekvireres og sendes inn.

Som kunde hos oss, så kan du når du måtte ønske gjenoppta kontakten – dersom du føler behov for mer oppfølging.

Hvor? Vårt kontor er i Evjenvegen 144 i 2.etasje.

Dersom du ønsker konsultasjon hjemme hos deg selv, så kan det avtales i forkant.

Lurer du på om dette er noe for deg? Ønsker du å stille avklarende spørsmål på telefon før du bestiller time hos oss? Ring 40 20 75 89 eller send mail til: post@ishavsbyenhelse.no så tar vi kontakt med deg.