Ishavsbyen Helse

En liten julehilsen..

Jula nærmer seg igjen, og i likhet med mange andre, så har jeg nesten litt vondt for å tro at det har gått ett år siden sist. Det gikk sannelig fort!!

Takk til alle som har vært innom hos meg i året som har gått – enten du har handlet vitaminer, fått veiledning, tatt mineralanalyse eller matintoleransetest. Det har vært spennende og lærerikt å virke som terapeut på denne måten, og det er utrolig givende å se hvor store framskritt en del av av dere har gjort på relativt kort tid. Min motivasjon til å fortsette og jobbe på denne måten – med individuell oppfølging, har blitt styrket gjennom å se resultatene som en del av dere har oppnådd.

HUSK, DET ER GRATIS..

..det koster ikke noe å stikke innom, slå av en prat, få et råd eller to, eller diskutere muligheter for oppfølging. Men i og med at jeg jobber flere steder, så kan det være lurt å sende en melding eller ringe på forhånd, for å høre når jeg er tilstede.

Ledige timer – jeg fortsetter med å legge ut noen få timer som kan bookes på nettsiden. Ellers avtales møter direkte på melding/ telefon. Vi finner alltids et tidspunkt som passer!

Tips til film du kan se i jula: «Fri fra kreft» – en film av og med Terje Toftenes , som fikk en alvorlig kreftdiagnose i 2016. Anbefales på det sterkeste!

Da ønsker jeg alle en god og fredfylt julefeiring sammen med familie og venner – med lavt tempo og mye god mat & drikke 🙂