Ishavsbyen Helse

God jul og godt nyttår fra Ishavsbyen Helse

I sommer forlot jeg den trygge tilværelsen som fast ansatt, til fordel for freelance/ gründervirksomhet. Og ikke minst, studier. Når vi runder nyttår, så nærmer jeg meg en avslutning på et grunnfag i Naturmedisin. Og jeg har allerede startet på et par nye kurs (mer om det ganske snart).

Det har vært en spennende høst, og vi kan rundt regnet si at IH som virksomhet har eksistert i ca 1/2 år. Tusen takk til alle støttespillere – dere som stiller opp med kompetanse, hjelp og gode råd innenfor forskjellige fagfelt. Tusen takk til alle kunder som har handlet alt fra oljer, til salver, honning og bivokslys hos oss. Tusen takk til dere jeg har vært så heldig å få forelese for – det setter jeg veldig stor pris på! Og sist men ikke minst: tusen takk til dere som har gått/ går til veiledning hos meg! Takk for at dere slipper meg inn i livene deres – inn i utfordringene, inn i sykdommene og plagene… det er med stor ydmykhet og ærefrykt at jeg gjør denne jobben!

Ganske snart så kommer det et nytt år – med nye muligheter!! For IH blir det et veldig spennende år, rett og slett fordi mesteparten av «veien» blir til mens vi går. Dere som kjenner meg best, vet at jeg per tiden er mest opptatt av faget (naturlig tilnærming til god/ bedre helse. Behandle sykdomstilstander uten kjemiske/syntetiske/ toksiske metoder. Veiledning. Forelese om overnevnte etc.. ). Til noens store fortvilelse, selvsagt. For jeg er ikke fullt så opptatt av «å drive butikk» ennå. Jeg vet at det krever masse tålmodighet og is i magen når man skal etablere noe helt nytt. Og uten noen form for støtte fra noe sted, så må man hoppe langsomt i det 🙂

Med det ønskes fortsatt god feiring, og et sunt og friskt 2019 til alle!!

Mvh Kai