Ishavsbyen Helse

IH tar form

Ishavsbyen Helse tar sakte men sikkert noen steg i en retning. Er vi nyoppstartet? Det skal være sikkert og visst! Helt på startstreken, så og si. Vi har ikke engang en fancy klinikk å vise fram… Heldigvis består ikke produktene vi skal selge i fjonge møbler og stilriktige lokaler. Tvert om, vil jeg nesten si. Vi snakker myke verdier, mellommenneskelige forhold og lang erfaring med helsearbeid. Kontoret og møblene får komme etterhvert.

Idéen og utgangspunktet for å starte IH: at vi skal være ett godt supplement til den offentlige helsetjenesten for DEG. At vi skal være en støtte, en samtale- og diskusjonspartner, en rådgiver, en veilleder, problemløser og venn. Vi kan delta over tid, og vi kan kalles inn på kort varsel. Vi er fleksibel og stadig i endring, og så lenge du ønsker vår hjelp – så ønsker vi å hjelpe. Vi har en grunnleggende tro på menneskets iboende livskraft og evne til å leges på naturlig vis. Sunnhet og god helse kommer innenfra!

Forresten, i skrivende stund, så er det bare undertegnede som gjør konsultasjoner. Om en stund kommer vi til å bli flere – med forskjellige spesialområder, men samme grunntanke. En rådgivende lege er allerede tilknyttet driften, og andre kollegaer har viktige støttefunksjoner.

Kai Isaksen,

helserådgiver og dgl leder IH